Register

Το Γραφείο μας

Το Μελετητικό Τεχνικό Γραφείο μας ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στην έκδοση οικοδομικών αδειών, την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών έργων. Στόχος μας, η ειλικρινής προσέγγιση της άριστης ποιότητας της κατασκευής και της εκπόνησης των στατικών, αρχιτεκτονικών μελετών καθώς και η απόλυτη συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Κύριο μας μέλημα είναι ο πρωτοποριακός και λειτουργικός σχεδιασμός των έργων στο στάδιο της μελέτης και η άριστη επίβλεψη στο στάδιο της κατασκευής.


Η συνεχής βελτίωση των κατασκευών από πλευράς λειτουργικότητας, στατικής επάρκειας, αντισεισμικής ασφάλειας και αισθητικής, μας προτρέπει με ενθουσιασμό να ενημερωνόμαστε πάντα για τις τελευταίες εξελίξεις στους κανονισμούς, να λαμβάνουμε μέρος σε ημερίδες και συνέδρια και να χρησιμοποιούμε τα πιο αξιόπιστα πακέτα λογισμικών. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την εκπόνηση της στατικής μελέτης οποιουδήποτε οικοδομικού έργου με παράδοση τεύχους υπολογισμών και ξυλοτύπων για κάθε τύπο κατασκευής (από οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικά, ξύλινα, φέρουσα τοιχοποιία).
Επιπλέον με την ειδίκευσή μας στην στατική μελέτη ενός κτιρίου φροντίζουμε ώστε οι κατασκευές μας να χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

 

1) Το γραφείο μας αναλαμβάνει:

  • Στατικές / Αρχιτεκτονικές μελέτες

  • Οικοδομικές Άδειες / Αποπερατώσεις οικοδομών

  • Ανακατασκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

  • Διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων / Ανακαινίσεις / Αλλαγές Χρήσης

  • Επιβλέψεις Ιδιωτικών Έργων

  • Τεχνικές λύσεις και εφαρμογές

  • Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων

  • Τακτοποιήσεις Ημιυπαιθρίων και λοιπών χώρων

  • Σύνταξη Τεχνικών Εκθέσεων


Η ιδιαίτερη μέριμνα και υπευθυνότητά μας όσον αφορά το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί εγγύηση για μια δια βίου συνεργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη συνάντηση ή για την αντιμετώπιση θεμάτων Πολεοδομικής Νομοθεσίας, Αυθαιρέτων, Νομιμοποιήσεων, Αλλαγών Χρήσης, & Αδειών Καταστημάτων.

 

2) e Structural Design

Το e Structural Design, αναφέρεται ιδιαίτερα στους συναδέλφους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς αλλά και Πολιτικούς Μηχανικούς που σκοπό έχει την άμεση και αξιόπιστη στατική υποστήριξη και μοντελοποίηση των Αρχιτεκτονικών μοντέλων. Έτσι με μια απλή αποστολή των Αρχιτεκτονικών μελετών σας, σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου όπως .tek, .dwg, .dxf, .png, .gif, .bmp, .jpg, και πολλών άλλων ακόμα format, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, κατασκευή και διεκπεραίωση του Στατικού μοντέλου, με ολοκληρωμένα σχέδια ξυλοτύπων & τεύχη υπολογισμού έτοιμα προς εκτύπωση σε μορφή .pdf ώστε να είναι προσβάσιμα απ όλους τους Plotter και Εκτυπωτές, άμεσα και υπεύθυνα.

 
Copyright © 2024. Κατασκευή και Σχεδίαση Tserts.eu